nieuws

Schone lucht door Microbeater

Marktberichten

ENSCHEDE – De factor schone lucht is ook in de slagerij een onderschat probleem. De Microbeater kan uitkomst bieden.

ENSCHEDE – De factor schone lucht is ook in de slagerij een onderschat probleem. De Microbeater kan uitkomst bieden.

Virobuster te Enschede heeft een product ontwikkeld, de Microbeater, die alle schimmels, gisten, bacteriën en virussen in de lucht in voedselproductieruimten, opslag van voedsel en bij transport elimineert. De Virobuster Microbeater verlengt de houdbaarheid van het product, het beveiligt het productieproces en is eenvoudig te implementeren binnen bestaande systemen en productieprocessen. De Virobuster technologie is een innovatief, gepatenteerd systeem: met één  middel kan de lucht volledig gesteriliseerd worden.

Voor meer informatie: www.virobuster.com.
 

Reageer op dit artikel