nieuws

Nieuwe directie Apetito en Bonfait

Marktberichten

Met ingang van 1 september bestaat de directie van Apetito en Bonfait uit drie personen. Heike Hartmann is commercieel directeur, Gerard Polman is productie directeur en Frank Simon is directielid voor de logistieke zaken.

Met ingang van 1 september bestaat de directie van Apetito en Bonfait uit drie personen. Heike Hartmann is commercieel directeur, Gerard Polman is productie directeur en Frank Simon is directielid voor de logistieke zaken.

De overname van Bonfait door Apetito heeft de afzetmarkt voor beide bedrijven vergroot. Bonfait en Apetito richten zich op complementaire doelgroepen. Deze markten kunnen nu bediend worden met zowel vriesverse als koelverse maaltijden.

Bonfait is een producent van koelverse maaltijden en levert aan supermarkten en in het traditionele marktsegement. Apetito is een producent van vriesverse maaltijden voor instellingen, kindercentra en senioren thuis. Dagelijks levert de Apetito groep zo´n 1,3 miljoen maaltijden. Bij Apetito Nederland en Bonfait werken 265 mensen.
www.apetito.de of www.bonfait.nl
 

Reageer op dit artikel