nieuws

Multivac introduceert nieuwe modellen

Marktberichten

Multivac, producent van verpakkingsmachines introduceert nieuwe modellen verpakkingsmachines.      De nieuwe generatie dieptrekmachines van Multivac kenmerkt zich door een breed programma van machines waarmee nagenoeg iedere verpakkingsapplicatie en productiecapaciteit uitvoerbaar is. Op de Macropak 2008 introduceert het bedrijf het compacte type R145 in de vernieuwde en aangepaste hygiëne-uitvoering. Eveneens zal op de Macropak als noviteit […]

Multivac introduceert nieuwe modellen

Multivac, producent van verpakkingsmachines introduceert nieuwe modellen verpakkingsmachines.   
 
De nieuwe generatie dieptrekmachines van Multivac kenmerkt zich door een breed programma van machines waarmee nagenoeg iedere verpakkingsapplicatie en productiecapaciteit uitvoerbaar is. Op de Macropak 2008 introduceert het bedrijf het compacte type R145 in de vernieuwde en aangepaste hygiëne-uitvoering.
Eveneens zal op de Macropak als noviteit het type R105 worden getoond. Dit is de allerkleinste en tevens het nieuwe instapmodel in de Multivac range van dieptrekkers.
Meer informatie: Multivac, tel. 0348-436570, www.multivac.nl
 
  
 

Reageer op dit artikel