nieuws

Hollandse SlijpService breidt uit

Marktberichten

Hollandse SlijpService in Goes (voorheen Passieux) slaat haar vleugels uit in Nederland.

Hollandse SlijpService breidt uit

Hollandse SlijpService in Goes (voorheen Passieux) slaat haar vleugels uit in Nederland.

De expansie is nodig om goed te kunnen inspelen op de toenemende vraag vanuit de markt. ‘Er is duidelijk behoefte aan landelijke dekking’, aldus Jeffrey Passieux, directeur van de Hollandse SlijpService. ‘We hebben op het moment ongeveer dertig servicepunten, waar mensen hun messen in kunnen leveren. Klanten krijgen de messen vervolgens binnen vijf werkdagen retour. In het voorjaar van 2009 hopen we nog eens dertig servicepunten te realiseren. Uiteindelijk willen we dat concept ook internationaal neerzetten.’
Meer informatie: www.hollandseslijpservice.nl
 

Reageer op dit artikel