nieuws

Hakvoort Horeca introduceert Hatco salamander

Marktberichten

Hakvoort Horeca heeft een nieuw product van Hatco toegevoegd aan het assortiment. Het gaat om een intuïtieve salamander.

Hakvoort Horeca introduceert Hatco salamander

Hakvoort Horeca heeft een nieuw product van Hatco toegevoegd aan het assortiment. Het gaat om een intuïtieve salamander.

Deze geeft kokende slagers extra tijd en ruimte. Voordelen van deze salamander: een startsnelheid van 8 seconden dankzij de gepatenteerde ‘instant-on’- warmte elementen. Energiebesparing tot maximaal 79 procent minder dankzij de gerechtdetectie. De salamander QTS-1 is uitgerust met een transductor voor beweging, die automatisch het opwarmen van de weerstanden activeert wanneer het gerecht in aanraking komt met de stang boven het grillvlak. Wanneer het gerecht verwijdert wordt, keert het apparaat in de STOP-positie terug, waardoor de handelingen vereenvoudigd worden en het energieverbruik vermindert wordt. Daarnaast zijn er diverse warmteniveaus instelbaar.

Voor meer informatie: Hakvoort Horeca, Emmeloord, www.hakvoorthoreca.nl

Reageer op dit artikel