nieuws

Vernieuwde website Verstegen Spices & Sauces

Marktberichten

ROTTERDAM – Verstegen heeft een vernieuwde website gelanceerd: www.verstegen.nl. Een site die volgens Marketing Manager Lida van Rij voldoet aan alle eisen van vandaag. Qua stijl en ook qua functionaliteit. De bezoeker vindt er algemene informatie over Verstegen en over kruiden, specerijen en sauzen.

Vernieuwde website Verstegen Spices & Sauces

ROTTERDAM – Verstegen heeft een vernieuwde website gelanceerd: www.verstegen.nl. Een site die volgens Marketing Manager Lida van Rij voldoet aan alle eisen van vandaag. Qua stijl en ook qua functionaliteit. De bezoeker vindt er algemene informatie over Verstegen en over kruiden, specerijen en sauzen.

De site is voorzien van een voorportaal waarin zeer veel informatie over het bedrijf te vinden is; van werken bij Verstegen tot kruiden & specerijen en een allergenenoverzicht. Informatie die voor alle drie de Business-units (Foodservice/Versdistributie, Retail en Industrie) geldt. Vanuit dit voorportaal (homepage) kan de bezoeker direct een keuze maken uit de branche waarbinnen hij op zoek is naar informatie: Professional, Consument of Industrie.Vooral voor de professionele bezoeker is de site sterk verbeterd; informatievoorziening per branche (foodservice/versdistributie), nieuws en productinformatie via een handig zoeksysteem. Uniek binnen deze site is dat de bezoeker zich kan registreren als klant en daarmee toegang krijgt tot extra functies, zoals het online bestellen van producten, het downloaden van recepturen en productspecificaties.

Op korte termijn moet de website 5-talig (Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans) worden. Het voorportaal met algemene informatie over Verstegen is al vijftalig. Info: www.verstegen.nl.
 

Reageer op dit artikel