nieuws

Rentokil Luminos insectenlamp

Marktberichten

Vliegen en andere vliegende insecten proberen weer hun weg te vinden in uw bakkerij. Veel insecten hebben de zachte winter overleefd en kunnen zich snel vermenigvuldigen. Rentokil Pest Control biedt bedrijven een passende oplossing, zoals de elektronische Luminos insectenlamp.

Rentokil Luminos insectenlamp

Vliegen en andere vliegende insecten proberen weer hun weg te vinden in uw bakkerij. Veel insecten hebben de zachte winter overleefd en kunnen zich snel vermenigvuldigen. Rentokil Pest Control biedt bedrijven een passende oplossing, zoals de elektronische Luminos insectenlamp.

‘Met deze lamp kan ongedierte onopvallend bestreden worden. Zo kunnen bedrijven beter voldoen aan een schone en hygiënische werkomgeving’ aldus Rentokil. ‘“Met Luminos kan men zich verzekeren van effectieve insectenbestrijding op de best denkbare en passende manier. Discreet, geruisloos, veilig en schoon. Zo dragen de elektronische insectenlampen bij aan het arbo- en kwaliteitsbeleid van een organisatie”.
De Luminos lamp trekt insecten aan met behulp van splintervrije UV-lampen, om ze af te vangen op kleeffolie. Deze folie bevindt zich achter een lamellenscherm en rolt automatisch op. De insecten blijven volledig uit het zicht en kunnen niet uit de lamp vallen. Zo blijft de werking van de lamp optimaal en wordt de mogelijke verspreiding van bacteriën en schimmels tegen gegaan.

Voor meer informatie: Rentokil, tel 030 – 669 04 00, www.rentokil.nl

Reageer op dit artikel