nieuws

Koelvers uit Normandië

Marktberichten

Enrico Mediterrane Specialiteiten heeft een nieuwe koelvers lijn van specialiteiten uit Normandië in het assortiment. Het merk Sobreval heeft de volgende specialiteiten: tomaten confites (halfgedroogde tomaten), aubergine gevuld met ricotta en tomatentapende, courgette gevuld met verse groente/tapenade, asperges omwikkeld met ham en verse pesto dressing, tartare Provençale (grove stukjes gesneden groente), compote de tomates confites […]

Enrico Mediterrane Specialiteiten heeft een nieuwe koelvers lijn van specialiteiten uit Normandië in het assortiment. Het merk Sobreval heeft de volgende specialiteiten: tomaten confites (halfgedroogde tomaten), aubergine gevuld met ricotta en tomatentapende, courgette gevuld met verse groente/tapenade, asperges omwikkeld met ham en verse pesto dressing, tartare Provençale (grove stukjes gesneden groente), compote de tomates confites met verse basilicum/tapenade en carpaccio de courgettes.
Info of aanvragen monster: Enrico, Amsterdam, tel. (020) 4622722, info@enrico.nl
 

Reageer op dit artikel