nieuws

D’n Waard gaat biologisch

Marktberichten

D’n Waard brengt een assortiment biologische sauzen en marinades voor grootverbruik op de markt met de naam ‘De Herberg’. Onder dit merk produceert D’n Waard een range aan maaltijd-, bbq-sauzen en natte marinades die 100% biologisch zijn. Hiermee speelt het bedrijf in op de vraag naar bewust en gezond eten. De verpakkingen variëren van een […]

D’n Waard brengt een assortiment biologische sauzen en marinades voor grootverbruik op de markt met de naam ‘De Herberg’. Onder dit merk produceert D’n Waard een range aan maaltijd-, bbq-sauzen en natte marinades die 100% biologisch zijn. Hiermee speelt het bedrijf in op de vraag naar bewust en gezond eten.
De verpakkingen variëren van een kilo tot 25 kilo. Enkele varianten zijn: hacheesaus, stroganoffsaus, pangangsaus, satésaus en spareribmarinade. De producten zijn volgens D’n Waard rijkelijk gevuld en hebben een traditionele smaak.
Er wordt geproduceerd onder Skal nummer 025354.
Info: D’n Waard, Bruchem, tel. (0418) 512940, www.tasteworld.nl.
 

Reageer op dit artikel