nieuws

Weekend weg met Gullimex

Marktberichten

BORNE – Gullimex geeft honderden euro’s korting op de EBI 20 actieset èn kans op een weekendje weg!

BORNE – Gullimex geeft honderden euro’s korting op de EBI 20 actieset èn kans op een weekendje weg! De EBI 20 actieset bestaat uit Nederlandstalige software, een interface en maar liefst vier loggers naar keuze. Ondernemers die de actieset voor 31 maart 2008 bestellen kunnen € 200,- voordeel krijgen. Bovendien dingt elke besteller automatisch mee naar een weekendje Gent of Haarlem (Haarlem voor Belgische klanten). Op 1 april 2008 trekt Gullimex de winnaar.
Tijdens de actieperiode krijgt elke klant bij zijn bestelling vier loggers naar keuze. De loggers zijn geschikt voor losse metingen, maar ook voor constante meting op één plek. Het geheugen kan 8.000 metingen opslaan en de batterij heeft een levensduur van circa twee jaar. De EBI 20 is bovendien heel eenvoudig te gebruiken, dankzij het grote display en de draadloze uitvoering. Het instrument is zowel verkrijgbaar met interne, als met externe voeler.
Info: www.gullimex.com

 

Reageer op dit artikel