nieuws

Thermometer met levenslange garantie

Marktberichten

RODEN – RS Technics, de Nederlandse fabrikant van digitale handthermometers, heeft haar precisie thermometer DTM-55 een levenslange garantietermijn gegeven op productie- en materiaalfouten en een maximale afwijking van ± 0,2 graden Celsius.

RODEN – RS Technics, de Nederlandse fabrikant van digitale handthermometers, heeft haar precisie thermometer DTM-55 een levenslange garantietermijn gegeven op productie- en materiaalfouten en een maximale afwijking van ± 0,2 graden Celsius.
Sinds de introductie van de Digitale Precisie Handthermometer wordt deze door veel bedrijven gebruikt. Maar bijvoorbeeld ook door de Keuringsdienst van Waren (VWA). De nieuwe garantieregeling geldt voor producten die zijn gefabriceerd op of vanaf 1 maart 2008.
Info: RS Technics, Roden, tel. (050) 5013745, www.rstechnics.nl

Reageer op dit artikel