nieuws

Milieuvriendelijk en gemakkelijk barbecuen

Marktberichten

UITGEEST – Lokkii is volgens Burner Benelux BV, dé BBQ noviteit van 2008.

UITGEEST – Lokkii is volgens Burner Benelux BV, dé BBQ noviteit van 2008.

Lokkii BBQ briketten zijn unieke barbecue briketten op basis van houtskool en steenkool om direct aan te steken. Het product heeft een volledig organische aansteekformule waardoor aanmaakproducten volledig overbodig zijn. De briketten zijn binnen 15 minuten grill-klaar en branden ongeveer 2 uur lang. Lokkii is in Nederland op de markt gebracht door Burner Benelux BV. Lokkii is naast een gemaksproduct ook een volledig milieuvriendelijk product. De gepatenteerde aanmaakformule is 100% natuurlijk. Lokkii bevat geen enkele vorm van petrochemie en geeft dus ook geen vieze smaak en giftige stoffen af.

Meer informatie over Lokkii BBQ Briketten: Burner Benelux BV, Peter Leys, telefoon 0251-321795. Zie: www.lokkii.eu.

 

Reageer op dit artikel