nieuws

Gehakt kebab van Van Brussel Trends in Meat slaat aan

Marktberichten

BORN – Begin dit jaar introduceerde Van Brussel Trends in Meat een nieuw product; de gehakt kebab. Het blijkt een succes.

Gehakt kebab van Van Brussel Trends in Meat slaat aan

BORN – Begin dit jaar introduceerde Van Brussel Trends in Meat een nieuw product;   de gehakt kebab. Het blijkt een succes.

Dit mediterrane product werd op speciaal verzoek van een Van Brussel klant ontwikkeld en bestaat uit een staafje Marokkaans gekruid rundergehakt op een beukenhouten stokje en heeft een culinaire uitstraling. Vorig jaar kwam Van Brussel met een lijn gegaarde producten van het Limburgs Varken (LIVAR) op de markt .Dit voorjaar is een range gegaarde producten van Lingens lamsvlees geïntroduceerd. Dit ras groeit in de uiterwaarden van de Betuwe en kan zich meten met andere soorten kwalitatief lamsvlees zoals het Texels- en het Geuldal Lam.

Door de toenemende vraag naar gegaarde vleesproducten is in februari een grootschalige nieuwbouw project gestart. Tevens zal het huidige pand op diverse fronten worden aangepast. De bestaande productievloer oppervlakte zal verdubbelen en het totale project moet medio september zijn afgerond. Op www.vanbrussel.eu is de verbouwing op de voet volgen.

 

Reageer op dit artikel