nieuws

Ter Brugge Verscentrum open na verbouwing

Marktberichten

BORNE – Ter Brugge opent na een periode van bouwen en verbouwen een geheel nieuw verscentrum.

BORNE – Ter Brugge opent na een periode van bouwen en verbouwen een geheel nieuw verscentrum.

De officiële opening vindt plaats op zaterdag 1 maart. Op zondag 2 maart is er een open huis voor belangstellenden. Maandag 3 en dinsdag 4 maart organiseert Verscentrum ter Brugge een openingsbeurs, gecombineerd met een open huis.

Versmodules
Een informatieve versroute zal de bezoekers rondleiden langs alle aspecten van het nieuwe pand. De versroute eindigt op een beurs waar circa 60 ondernemers de bezoekers kennis laten maken met de laatste nieuwtjes, tips en wetenswaardigheden op het gebied van vers. Op de beursvloer is in samenwerking met Koeleffect Culemborg een complete winkel ingericht waar Verscentrum ter Brugge 10 versmodules presenteert. Tien manieren om eigentijdse versproducten te presenteren, gekoeld en/of ongekoeld.

Beursdata: 3 en 4 maart 2008
Locatie: Hanzestraat 8, 7622 AX  BORNE
Tel: 074-2659988
Openingstijden beurs: 16.00 – 22.00 uur

Reageer op dit artikel