nieuws

Etica voor etiket van Mettler-Toledo

Marktberichten

Mettler-Toledo introduceert de Etica, een serie handmatige/automatische prijslabelsystemen.

Etica voor etiket van Mettler-Toledo

Mettler-Toledo introduceert de Etica, een serie handmatige/automatische prijslabelsystemen.
Het is een aanvulling op het bestaande PAS-systeem. Binnen de Etica-serie kan men kiezen tussen een eenvoudig systeem waarbij handmatig wordt gewerkt (Etica 5300), of een meer automatisch systeem dat maximaal 55 stuks per minuut aflevert (Etica 7400).
 
Etiketprinten
Een tweede voordeel is dat er nu ook grafische mogelijkheden zijn voor etiketprinten. Via het aanraakscherm kan de gebruiker naast de voorgeprogrammeerde etiketten ook specifieke labels maken waarop bijvoorbeeld gescande items staan. Zo kunnen logo’s, pictogrammen en andere grafische informatie op het label worden vermeld. Denk bijvoorbeeld aan gegevens over voedselveiligheid en aan stoffen die allergische reacties kunnen veroorzaken.
 
Voor meer informatie: Mettler Toledo, tel. 0344638363, www.mt.com.
 
 

Reageer op dit artikel