nieuws

Beekwilder: Led-verlichting tot 90 procent zuiniger

Marktberichten

Beekwilder decoraties uit Amsterdam werkt dit jaar veel met LED-verlichting, bijvoorbeeld als kerstversiering.

Beekwilder: Led-verlichting tot 90 procent zuiniger

Beekwilder decoraties uit Amsterdam werkt dit jaar veel met LED-verlichting, bijvoorbeeld als kerstversiering.
 
LED-verlichting biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele verlichting. Zo is in sommige gevallen LED-verlichting tot 90 procent zuiniger dan een gloeilamp. Daarnaast is LED-verlichting ongevoelig voor trillingen, praktisch onbreekbaar en door minimale warmte productie veilig in gebruik.
 
Energie
Beekwilder verlicht dit jaar in Amsterdam vier gevels van herenpanden aan de Prins Hendrikkade met LED-verlichting. Opgetuigd met 45 kerstbomen uit de Beekwilder collectie met LED-verlichting heeft dit een totaalverbruik van nog geen 270 watt. Het energieverbruik van deze gevels is minder dan het gebruik van vijf gloeilampen van 60 watt.
 
Info: Beekwilder, Amsterdam, tel (020) 623 32 22. www.beekwilder.com.
 
.
 

Reageer op dit artikel