nieuws

Avery Berkel introduceert nieuwe weegschalen

Marktberichten

Avery Berkel introduceert op Euroshop 2008 (23 tot en met 27 februari) in Düsseldorf de toonbankweegschalen uit de IM-serie .

Avery Berkel introduceert nieuwe weegschalen

Avery Berkel introduceert op Euroshop 2008 (23 tot en met 27 februari) in Düsseldorf de toonbankweegschalen uit de IM-serie . De toonbankweegschalen uit de IM-serie zijn eenvoudig te installeren, aan te sluiten, te gebruiken en functioneel aldus het bedrijf. Er zijn vijf modellen leverbaar in de nieuwe serie, voor elke toonbankopstelling, waaronder een compacte hangweegschaal. De toonbankweegschalen zijn ook voorzien van POS- en kassafunctionaliteit en kunnen worden gecombineerd met een geldlade voor een geïntegreerde weeg- en kassaoplossing.Avery Berkel is te vinden in stand 6E76, hal 06.
 

Reageer op dit artikel