nieuws

Vion en Dumoulin maken zich hard voor gezonde levensstijl

Industrienieuws 849

Vion is foodpartner van de eerste editie van Tour de Dumoulin en verbindt zich daarmee nadrukkelijker aan een gebalanceerde en gezonde levensstijl.

Vion en Dumoulin maken zich hard voor gezonde levensstijl
Vion en Tom Dumoulin maken zich hard voor een gezonde en gebalanceerde levensstijl.

Vanuit liefde voor het wielrennen en de ontwikkeling van de jeugd organiseert prof-wielrenner Tom Dumoulin een jeugdprogramma (tot 14 jaar) en een toertocht (vanaf 15 jaar) over uitdagende routes samengesteld door Dumoulin zelf.

Ontbijt en lunch met vleesproducten

De deelnemers van het jeugdprogramma krijgen een gezond ontbijt en lunch met ambachtelijke vleesproducten van het biologische merk De Groene Weg. De deelnemers van de toertocht wacht na de inspanning ook een gezonde lunch met biologische vleesproducten. ‘Voor een topsporter zijn goede eiwitten in de voeding tenslotte cruciaal’, aldus Tom Dumoulin.

Voor een topsporter zijn goede eiwitten in de voeding cruciaal

Dumoulin wil met het organiseren van de het evenement deelnemers inspireren tot bewegen, het volgen van een gezonde levensstijl en bijdragen aan sportieve ambities en groei.

Gedachtegoed sluit aan bij Vion

‘Tour de Dumoulin sluit qua gedachtegoed goed aan bij Vion en haar klanten, waar ambitie, streven naar vooruitgang en het naleven van een gebalanceerde en gezonde levensstijl hoog in het vaandel staan’, laat Vion in een persbericht weten.

‘Wielrennen is een grote sport in Nederland en geeft inspiratie om mensen meer en met plezier te laten bewegen en gezond eten draagt daar aan bij. Samen maken we ons hard voor een sportieve toekomst voor iedereen’, licht Nancy Aschman, directeur Communicatie en Duurzaamheid van Vion, toe.

Drie uitdagende routes

Tour de Dumoulin vindt plaats op 6 oktober met start en finish op de Markt te Maastricht. De tour bestaat uit drie verschillende uitdagende wielerroutes van 75, 125 en 175 kilometer door Zuid-Limburg, Wallonië en de Voerstreek. Tijdens het evenement is een wielerdorp en -café ingericht voor alle deelnemers en toeschouwers.

 

Reageer op dit artikel