nieuws

Rogier Jacobs treedt toe tot rvc Vion

Industrienieuws 335

Rogier Jacobs wordt vanaf 15 mei 2019 lid van de raad van commissarissen van Vion. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend.

Rogier Jacobs treedt toe tot rvc Vion
Rogier Jacobs, lid van de raad van commissarissen van Vion.

Jacobs is sinds februari dit jaar werkzaam als Chief Information Officer (CIO) bij ASML. Hiervoor werkte hij als CIO bij Cofco International en Cargill INC. In het verleden heeft hij diverse leidinggevende functies bekleed bij onder andere Océ, Toyota, Ericsson en Capgemini.

‘We zijn verheugd Rogier Jacobs te mogen verwelkomen als nieuw lid van onze raad van commissarissen. Zijn uitgebreide internationale ervaring en netwerk op het gebied van IT is van toegevoegde waarde voor de raad en de steeds digitaler wordende toekomst van Vion’, aldus Theo Koekkoek, voorzitter van de raad van commissarissen.

Nieuwe samenstelling rvc

Na deze wijziging bestaat de raad van commissarissen uit de volgende leden: Theo Koekkoek (voorzitter), Tom Heidman (vicevoorzitter), Marieke Bax, Hans Huijbers, Rogier Jacobs en Ton van der Laan.

Vion Holding

Vion Holding N.V. is het Nederlandse moederbedrijf van het foodbedrijf Vion, dat gevestigd is in Nederland en Duitsland en verkoopondersteunende kantoren heeft in dertien landen over de hele wereld. In 2018 realiseerde Vion met 11.900 werknemers een omzet van €4,7 miljard.

Reageer op dit artikel