nieuws

Vernieuwing bij The Meatlovers

Industrienieuws 424

Vernieuwing bij The Meatlovers

The Meatlovers neemt vanaf week 12 enkele nieuwe producten op in het assortiment. , Deze producten zijn speciaal gericht zijn op de seizoenen, waarvan een aantal bij uitstek geschikt voor op de barbecue. Hiermee komt het assortiment van The Meatlovers op ongeveer 60 artikelen.

Het assortiment van The Meatlovers bestaat uit unieke items. Door land van herkomst, type voeding of ras zijn de producten onderscheidend van de standaard. Ook gaat The Meatlovers als een van de eerste mee in minder bekende, maar heerlijke vleesproducten. Zo bevat de huidige uitbreiding bijvoorbeeld een Flat Iron Steak en Short Rib Steaks. De Flat Iron Steak ontstaat door een sucade te splitsen en het zeen weg te halen. Een mals stuk vlees is dan het resultaat. Ook minder bekend maar langzaam in opmars komend zijn de Short Ribs.

Grote stukken vlees

Het exclusieve Wagyu rund wordt tegenwoordig voor een breder publiek beschikbaar. De uitbreiding van The Meatlovers kent dan ook een Wagyu steak. Andere nieuwe items zijn een Rib Eye steak, Iberico Spareribs, Kalfs T-bone, Kalfs Ossobuco, Vitello Tonnato en als groter deel, een unieke stoere Tomahawk.

Extra is ook dat twee items voorzien zijn van een saus danwel rub. De Vitello Tonnato bevat naast een kalfscarpaccio een zakje tonijn-mayonaise en bij de Iberico Spareribs is een sachet met ‘Goldrush’ rub toegevoegd voor extra smaak en beleving.

Verpakkingen met informatie over herkomst

De vacuüm verpakte ‘steak’-producten zitten in aansprekende doosjes met informatie over de herkomst van het vlees en smaaksuggesties. Op de website is voor ieder product een recept te vinden. Binnenkort komen er ook weer nieuwe receptenfilmpjes met Michelln chefkok Jonathan Zandbergen online. Voor eerdere opnamen zie het youtube kanaal van The Meatlovers.

Verkrijgbaar bij Jumbo

Consumenten kunnen The Meatlovers inmiddels verkrijgen bij ruim 200 Jumbo Supermarkten. Natuurlijk is het ook bij Jumbo Online te bestellen en daarmee bij vrijwel alle lokale Jumbo filialen beschikbaar.

Over The Meatlovers

Begin 2016 zette Jan Zandbergen BV het vleesconcept The Meatlovers in de retailmarkt; een breed assortiment bevroren vlees waarmee de consument de restaurantbeleving in huis kan halen.

Het concept bevroren vlees bestaat uit 3 lijnen: toegankelijke burgers voor iedere vleesliefhebber, inspirerende steaks voor de passionele hobbykok en grotere delen voor de professionele thuiskok. Het vlees is van hoogwaardige kwaliteit en wordt door ervaren slagersmensen geportioneerd en vacuüm verpakt. Hierna wordt het direct diep gevroren. The Meatlovers bevriest als het ware de kwaliteit.

Kwaliteit en smaak staan voorop bij The Meatlovers. Daarnaast wil het oog ook wat. De burgers en steaks zijn verpakt in doosjes met een exclusieve uitstraling, passend bij de kwaliteit. Informatie over de herkomst van het vlees en smaaksuggesties staan op de doos weergegeven. De grotere vleesdelen zitten niet in een doos maar zijn voorzien van een banderol. The Meatlovers helpt de consument en thuiskoks met recepten online.

Reageer op dit artikel