nieuws

Exposanten tevreden over eerste dag Empack Relatiedagen Hardenberg

Industrienieuws 2005

In Evenementenhal Hardenberg vindt vandaag en morgen de Empack Relatiedagen plaats. Op deze eerste beursdag reageren de exposanten enthousiast op de vakbeurs. ‘De beurs is vrij klein, maar wordt goed bezocht. We hebben al diverse potentiële klanten gesproken’, zeggen enkele standhouders tevreden.

Exposanten tevreden over eerste dag Empack Relatiedagen Hardenberg
Veel enthousiaste bezoekers op de eerste dag van de Empack in Hardenberg.

Dijkstra Vereenigde B.V. presenteert tijdens de Empack een primeur: de Fuji Alpha 8,  de nieuwe generatie flowpackmachines. ‘Dit is de eerste keer dat deze machine in Nederland op een beurs te zien is’, vertelt Frank Kwant. ‘Fuji staat bekend om zijn kwaliteit en gebruikersgemak. Met de nieuwe generatie Alpha 8 flowpacker weet Fuji ook dit keer weer vooruitstrevend te zijn. Zo is er een enorme sprong gemaakt als het gaat om verbetering van rendement, kwaliteit en bediening.’

Volgens Kwant zijn bij de nieuwe Fuji Alpha 8 diverse verbeteringen doorgevoerd. ‘Er zijn een aantal grote veranderingen in de techniek en de software van de machine. Waar wij bij Dijkstra Vereenigde erg enthousiast over zijn, is de mogelijkheid om vanaf een externe locatie mee te kunnen kijken in de Fuji en wanneer nodig deze over te kunnen nemen. Dat maakt het oplossen van storingen of het telefonisch ondersteunen van onze klanten veel efficiënter.’

Hefwagens

Een nieuwe generatie hefwagens staat centraal op de stand van TAWI.  De hefwagens zijn uitermate geschikt voor het ergonomisch tillen van rollen, vaten, dozen, kratten en meer en dragen bij aan een efficiënte, ergonomische en veilige werkomgeving in diverse industrieën, van de voedingsmiddelenindustrie tot de auto-industrie. Dankzij de modulaire constructie kan de hefwagen ingezet worden in de meest uitlopende situaties en gewichten tillen tot 250 kilogram.

Handwasbak met Dyson Tap

Bosgraaf Food en Hygiëne techniek toont onder meer de handige handwasbak met Dyson Tap, waarbij de droogelementen zich aan weerszijden van de kraan bevinden. De werking van de Dyson is gelijk aan de andere handdroogmachines en de standhouders benadrukken dat met de Dyson op jaarbasis veel papier wordt bespaard.

Verder zijn op de beurs onder meer WIPOTEC OCS Controlewegers te zien, toont Isotron diverse mogelijkheden om fouten op etiketten de voorkomen en presenteert Weber onder meer palletlabelaars die pallets in één doorgaande beweging aan vier kanten kunnen labellen. Een uitgebreid overzicht van alle noviteiten verschijnt in de volgende editie van Vleesmagazine.

Nog geen abonnee van Vleesmagazine?

Vraag dan hier uw voordeelabonnement aan.

Empack Hardenberg is ook morgen, donderdag 21 september, nog te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur.

Reageer op dit artikel