nieuws

Baaijens kijkt terug op een succesvol Inotec Event

Industrienieuws 389

Baaijens Industrial Equipment (BIE) organiseerde op 27, 28 en 29 juni een Inotec Event. Dit vond plaats in hun eigen vestiging te Oss. Gedurende deze dagen werd er in samenwerking met vaste partner Inotec een open huis voor de gehele foodindustrie gehouden. Waarbij de thema’s innovatie en technologie centraal stonden.

Baaijens kijkt terug op een succesvol Inotec Event
Baaijens Industrial Equipment (BIE)

Klanten uit de vlees , convenience, vis, pluimvee, pet food, kaas, groente & fruit en soepen & sauzen branche kregen een uitgebreid aanbod aan machines gedemonstreerd.

Variomixer

Onder andere het mengsysteem van de Variomixer dat zorgt voor een optimale delicate of intensieve vermenging van de producten door de onafhankelijk van elkaar beweegbare mengspiralen. Daarnaast het volledige WT assortiment ten behoeve van worstlink snijmachine, maar ook de Inotec Microcutter voor fijn deeg en emulsies, voorzien van een computergestuurd in- en verstelbaar mes waardoor constante product resultaten gewaarborgd zijn.

Volwaardige proces installatie

Tevens konden de bezoekers een volwaardige proces installatie bekijken. Deze machine kan mengen, emulgeren, koken onder vacuüm en verkleinen en trok volop de aandacht van de bezoekers.

Vele genodigden wisten de weg naar Oss te vinden. Baaijens Industrial Equipment (BIE) kijkt dan ook terug op een zeer sfeervol en geslaagd Event.

Baaijens

BIE is al meer dan 30 jaar actief in de Nederlandse, Belgische en Duitse foodindustrie. Sinds jaar en dag worden door het Osse familiebedrijf kwalitatief hoogwaardige machines en complete, individueel afgestemde productielijnen aan de foodindustrie geleverd.

Inotec

Inotec heeft een brede en jarenlange praktijkervaring opgebouwd in het ontwerpen en produceren van machines voor de verwerking van samengestelde producten. Hun assortiment bevat een grote diversiteit van individuele machines (o.a. mengers, vario mixers, microcutters) maar ook complete custom made productie lijnen die met veel succes over de hele wereld gebruikt worden.

Reageer op dit artikel