nieuws

VanDrie Group onderzoekt overname Vion

Industrienieuws 129

Een groep investeerders waaronder VanDrie Group onderzoekt de mogelijkheid om Vion over te nemen, meldt Boerderij.

VanDrie Group onderzoekt overname Vion

De investeerders zijn benaderd door ABN Amro, nadat Vion bekendmaakte op zoek te zijn naar geld. Dat zeggen volgens Boerderij doorgaans welingelicht bronnen.

Groei

In september kondigde Vion met een nieuw ondernemingsplan aan in te willen zetten op groei en uitbouw van de unieke marktpositie van Vion. Vion en enig aandeelhouder NCB Ontwikkeling hebben besloten om daarvoor diverse financieringsopties te onderzoeken. ABN Amro zou daarbij als financieel adviseur op.

VanDrie Group

De familie Van Drie is eigenaar van de VanDrie Group. Met ruim 2 miljard omzet is de VanDrie Group de grootste kalfsvleesproducent van de wereld. De familie kocht dit jaar via investeringsbedrijf Fratelli ook soepmaker Struik, goed voor 200 miljoen omzet.

Reageer op dit artikel