nieuws

Veldhoven Kipproducten op VAS met ‘iets nieuws’ op Tante Door-gebied

Industrienieuws 43

Veldhoven Kipproducten introduceert tijdens de VAS 2016, die plaatsheeft op maandag 10 en dinsdag 11 oktober, ‘iets nieuws’. Het bedrijf in Zevenhuizen laat vooralsnog niet meer los dan dat de introductie heeft te maken met de Tante Door-kip.

Veldhoven Kipproducten op VAS met ‘iets nieuws’ op Tante Door-gebied
Afbeelding: Veldhoven Kipproducten

‘Het is bijna zover, 10 en 11 oktober, VAS-beurs Amsterdam. Veldhoven Kipproducten zal op de beurs iets nieuws introduceren’, meldt het bedrijf in een aan relaties verzonden afbeelding. Daaronder staat een Tante Door-kip, die zegt: ‘Ik mag je nu wel alvast verklappen dat het met mij te maken heeft! Oh, wat spannend!’ Meer geeft het bedrijf in Zevenhuizen niet prijs.

Website

Op de website van Veldhoven Kipproducten is het antwoord ook (nog) niet te vinden. Het bedrijf beschrijft daar alleen wat de Tante Door-kip ook alweer is: ‘Onze Tante Door-kip is echt 100 procent Hollands. Tante Door beschikt de hele dag over vers water en gestrooide granen. De bemesting van de kip is 100 procent plantaardig met mineralen en vitaminen. Het vlees is antibiotica vrij en Tante Door krijgt geen groeibevorderaars toegediend. Tante Door heeft een normaal dag en nachtritme met grote ramen in de stallen.’

Topproducten

Veldhoven Kipproducten levert verse topproducten zoals kip, kalkoen, wild en kant-en-klaar-maaltijden aan slagerijen en poeliers. Het bedrijf  is ‘een ambachtelijke uitsnijderij, waar kwaliteit en maatwerk centraal staan’. Veldhoven Kipproducten biedt slagers en poeliers, naast Tante Door, ook de Veldhoen. Ook bij dat concept staan dierenwelzijn en natuurlijke opgroei zonder groeibevorderaars centraal.

Reageer op dit artikel