nieuws

Cursus Vleestechnologie bij HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen

Industrienieuws 49

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen in Den Bosch start donderdag 1 september 2016 met een cursus Vleestechnologie. De cursus bestaat uit zestien cursusavonden van 18.30 tot 21.45 uur en twee practica.

Cursus Vleestechnologie bij HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen
Archief Vleesmagazine

De cursus Vleestechnologie verschaft cursisten die werkzaam zijn in de vleessector, inzicht in de technologische achtergrond van vleesprocessen en vleesgrondstoffen. Omdat de chemische, microbiologische en fysische aspecten in deze cursus aan bod komen, worden zij een betere gesprekspartner.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of aanmelding kunnen belangstellenden terecht op de website Haskennistransfer.nl.

Reageer op dit artikel