nieuws

Bio+ en Natudis slaan handen ineen

Industrienieuws

Natudis en Bio+ Trading Company (BTC) slaan de handen ineen. Vanaf 1 januari 2016 treedt Natudis op als logistiek dienstverlener voor BTC. Steven van Wijk, directeur van Natudis, en Ruben Bringsken, directeur van BTC, hebben op 20 november het contract ondertekend. Dat meldt Distrifood.

Bio+ en Natudis slaan handen ineen
Bio+

Bio+ Trading Company (BTC) groeit en de huidige logistieke omgeving voldoet niet meer om de doelstellingen voor de komende jaren waar te kunnen maken. Daarom is BTC op zoek gegaan naar een partij die de logistieke dienstverlening op een professionele wijze kan invullen. In Natudis vond BTC de geschikte partner. Vanaf januari 2016 ligt de voorraad van BTC in het warehouse van Natudis.

Beginnen bij de bron

Natudis Nederland is gevestigd in Harderwijk en is een 100 procent dochteronderneming van Vroegop Ruhe & Co. Met 6500 producten en 300 leveranciers is de onderneming één van de grootste distributeurs van biologische en reformproducten in de Benelux. BTC ontwikkelt biologische producten, waaronder een assortiment vleesproducten, vanuit de gedachte ‘beginnen bij de bron van de grondstoffen’ en zorgt voor de afzet naar de consument via distributie in de supermarkten. BTC werkt onder andere met het merk Bio+.

Reageer op dit artikel