nieuws

Google wil in plantaardige burgers

Industrienieuws

Google heeft een bod gedaan op hamburgerbedrijf Impossible Foods.

Google wil in plantaardige burgers
Archief Vleesmagazine

Dit maakte The Information bekend op basis van de informatie van anonieme bronnen. Impossible Foods richt zich op duurzame burgers, die voornamelijk bestaan uit plantaardige ingrediënten. Volgens bronnen heeft Google zo’n 200 tot 300 miljoen euro over voor het bedrijf. Impossible Foods neemt daar vooralsnog geen genoegen mee, meldt Apparata.

Het is niet bekend of Google van plan is om zijn bod te verhogen of op zoek gaat naar een ander bedrijf met soortgelijke ambities. Google is namelijk niet het enige bedrijf dat interesse heeft getoond in Impossible Foods. Ook Bill Gates (Microsoft) ziet wel wat in het bedrijf, dat hamburgers wil maken zonder afhankelijk te zijn van dierlijke producten. Of we straks daadwerkelijk een duurzame hamburger kunnen eten in een restaurant van Microsoft of Google is dus nog even afwachten.

Reageer op dit artikel