nieuws

Peter Gast start vleesrestaurant in Zutphen

Industrienieuws

Peter Gast, sterchef van ‘t Schulten Hues in Zutphen, is samen met zijn partner Jacqueline van Liere en Rinaldo van Berlo een vleesrestaurant gestart in Zutphen. The Rough Meat Company serveert vlees van topslager Piet van de Berg van Nice to Meat.

Peter Gast start vleesrestaurant in Zutphen
Peter Gast

Rinaldo van Berlo werkt al jaren voor sterrestaurant ’t Schulten Hues en is nu samen met Peter Gast en Jacqueline van Liere eigenaar van vleesrestaurant The Rough Meat Company. Dit meldt ChefsFriends. Blikvanger in de zaak is de droogkast waar vlees onder een constante luchtvochtigheid van 85 procent op een temperatuur van 3 graden nog drie weken doorrijpt.

Vleesrestaurant met variatie

Achter de zaak is een binnenplaats waar in de zomer op het terras een Black Angus bavette geserveerd wordt, Grasveld rib eye of Hollands Weiderund Dry Aged. Maar ook een plankje met gevarieerde stukjes vlees zoals iberico palette, wagyusalami en serranoham. Ook zijn hotdogs en hamburgers verkrijgbaar.

Club Newport en Ballenbar

Jacqueline van Liere en Peter Gast zijn naast deze twee restaurants ook betrokken bij Club Newport 1852 in Huizen. Peter zorgt voor de spijzen en Jacqueline voor de wijnen. Ook De Ballenbar in de Foodhallen in Amsterdam serveert twee bitterballen volgens receptuur van ‘t Schulten Hues.

Reageer op dit artikel