nieuws

Specerijenmaalderij J.S. Polak gecertificeerd

Industrienieuws

J.S. Polak Koninklijke Specerijenmaalderij uit Steenwijk heeft op 9 april de audit van Lloyds register LRQA met goed gevolg afgelegd en krijgt daardoor weer het BRC issue 6A certificaat.

Specerijenmaalderij J.S. Polak gecertificeerd

Kwaliteitsmanager en technisch inkoper Marjon Otten van J.S. Polak in Steenwijk is daarnaast verkozen tot Kwaliteitsmanager Food van het jaar 2014. De jury roemde de manier waarop zij haar rol en positie als kwaliteitsmanager in de dagelijkse praktijk vorm geeft. “Otten vervult als kwaliteitsmanager een belangrijke spilfunctie binnen Polak”, aldus juryvoorzitter Kees Ahaus, tevens voorzitter van het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagers, samen met VMT de organisator van de verkiezing.

Riskplaza Audit +

J.S. Polak is ook per 12 december vorig jaar gecertificeerd voor Riskplaza Audit +. RiskPlaza is een databank met informatie over de voedselveiligheid van ingrediënten. RiskPlaza herbergt informatie over de gevaren die aan ingrediënten kunnen kleven en de beheersmaatregelen die genomen kunnen worden om deze gevaren te beheersen. De RiskPlaza audit is uitgevoerd door het bedrijf Lloyds Register.

Reageer op dit artikel