nieuws

Nieuwe filet americain-lijn voor DEEN supermarkten

Industrienieuws

De centrale slagerij van DEEN supermarkten heet een compleet nieuwe Tramper-seallijn in gebruik genomen voor het verpakken van filet americain.

Nieuwe filet americain-lijn voor DEEN supermarkten
DEEN

DEEN heeft geïnvesteerd in een complete trayseallijn waardoor de productie nu in eigen beheer is. Trampers aandeel is het leveren van meerdere machines en het samenstellen van deze robuuste lijn.

Deze Tramper verpakkingslijn is zo ontwikkeld, dat het product met of zonder uienstrooisel verpakt kan worden. De schaal wordt gevuld tijdens transport, wat mogelijk is door de precisie van het servogestuurde Tramper walkingbeam-transportsysteem. Hierna wordt er een topseal en een deksel aangebracht door de Tramper-machines en worden de producten gelabeld door middel van een Espera-etiketteermachine. Ook heeft DEEN geïnvesteerd in een Handtmann-pomp en een Verbufa 2-wegs-vulsysteem, waarmee twee schalen gelijktijdig worden afgevuld. Het uienstrooisel op de filet americain wordt gevuld door een 2-kops lineair afweger.

Klik hier voor meer informatie over Tramper Technology.

Reageer op dit artikel