nieuws

Man doodgestoken bij vleesbedrijf in Rosmalen

Industrienieuws

Bij een steekpartij in een vleesverwerkingsbedrijf in Rosmalen is vrijdagmiddag 15 mei een man om het leven gekomen. De politie hield kort daarna in de omgeving een verdachte aan.

Man doodgestoken bij vleesbedrijf in Rosmalen
Foto: Nationale Politie

Rond 14.15 uur kreeg de politie een melding dat er in het bedrijf aan de Biestkampweg iemand was neergestoken en dat de verdachte er vandoor was gegaan. Op basis van verklaringen van getuigen hield de politie kort daarna bij een schuur aan het Heeseind een man aan wegens mogelijke betrokkenheid.

Werknemers

De verdachte en het slachtoffer waren werknemers van het bedrijf, aldus een woordvoerder van de politie. De aanleiding van de steekincident is nog niet duidelijk. Het onderzoek is nog in volle gang. Rechercheurs praten onder meer met werknemers van het bedrijf en er vindt sporenonderzoek plaats.

Reageer op dit artikel