nieuws

Lezingen over Novel Processing op MFC-Event

Industrienieuws

Novel Processing is het thema van het lezingenprogramma tijdens het MFC-Event 2015, dat in nauwe samenwerking met partners als Flanders’ FOOD, TOP b.v., ABN-AMRO en het platform van vleestechnologen MeatTech wordt samengesteld. Het event inclusief de lezingen zijn voor elke geïnteresseerde gratis toegankelijk.

Lezingen over Novel Processing op MFC-Event

Het EvenTron in Rosmalen vormt op woensdag 20 en donderdag 21 mei a.s. voor de tweede keer het decor van het MFC-Event. Opnieuw opent dit event dan zijn deuren voor iedereen in Nederland en België, die betrokken is bij de be- en verwerking van vlees, vis, kaas en vleesvervangende grondstoffen tot halffabricaten en/of consumentenproducten van uiteenlopende aard. Het event is op beide dagen kosteloos te bezoeken van 9.30 tot 18.00 uur.

Meer info, beursplattegrond en standhoudersoverzicht staat op op www.mfc-event.nl

De lezingen worden gehouden in het Eventpoint bij de beursingang. Check op http://mfc-event.nl/beursinfo/workshopprogramma alle sprekers die hun licht laten schijnen op het thema Novel processing.

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel