nieuws

Foodstudenten maken kans op Bachelor’s Award

Industrienieuws

Op vrijdag 12 juni organiseert het Voedingscentrum voor de elfde keer de Bachelor’s Award. Dit jaar vindt het evenement plaats bij Corpus in Leiden.

Foodstudenten maken kans op Bachelor’s Award
Voedingscentrum
Het Voedingscentrum vroeg studenten van foodgerelateerde opleidingen om een nieuw product of concept te bedenken of een bestaand product aan te passen, zodat dit bijdraagt aan een gezonder en duurzamer eetpatroon van de consument. Hoe ziet de huidige foodstudent het eten van de toekomst? Bijna alle opleidingen stuurden na onze oproep hun productideeën in.

Pitch en presentatie

Op vrijdag 12 juni krijgen de studenten met de zeven beste inzendingen de kans om hun idee te verdedigen in een stevige pitch en zal een vakjury het beste idee van dit jaar belonen met de Bachelor’s Award 2015. Prof. dr. Ingrid Steenhuis is de dagvoorzitter en geeft bovendien een presentatie over hoe we dagelijks verleid worden door de steeds groter wordende porties. Daarnaast krijgen we een kijkje achter de schermen van het ‘Huismerk Lab’, een wedstrijd van Jumbo om haar huismerkleveranciers uit te dagen gezondere producten te ontwikkelen. Deze wedstrijd heeft qua aanpak veel weg van de Bachelor’s Award, maar dan in de vorm van een senior versie. De dag wordt afgesloten met  een netwerkborrel.

Meer informatie over deze dag en het programma is te vinden op www.voedingscentrum.nl/bachelorsaward
Het evenement is kosteloos bij te wonen; bij aanmelding voor 5 juni via bachelorsaward@voedingscentrum.nl onder vermelding van naam en het aantal personen.

Reageer op dit artikel