nieuws

POV lanceert vernieuwde website Pov.nl

Industrienieuws

De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) heeft haar vernieuwde website gelanceerd. De website is nu bereikbaar via Pov.nl. Wie nog het oude website-adres, Producentenorganisatievarkenshouderij.nl, intikt, komt automatisch terecht op de vernieuwde website.

POV lanceert vernieuwde website Pov.nl
Op Pov.nl vinden bezoekers onder meer het laatste nieuws van de POV, achtergrondinformatie over de organisatie en informatie over lidmaatschap. Foto: POV

Op de website vinden bezoekers onder meer het laatste nieuws van de POV, achtergrondinformatie over de organisatie en informatie over lidmaatschap.

Besloten ledengedeelte

Binnenkort komt er ook een besloten deel, speciaal voor POV-leden. Hier kunnen leden onder meer hun eigen gegevens inzien en productiegegevens invoeren en beschikbaar stellen voor andere varkenshouders. Leden worden te zijner tijd nader geïnformeerd over het besloten gedeelte van de website.

Reageer op dit artikel