nieuws

Group of Butchers dubbele winnaar Industriebutietrofee

Industrienieuws

Group of Butchers is de grote winnaar van het Industributiediner en ontving gisteren, woensdag 14 januari, voor het derde jaar op rij de Industributietrofee in de categorie vlees, vleeswaren, vis, salades en maaltijden. Hiernaast werd Group of Butchers ook dit jaar vereerd met de Industributietrofee in de categorie overall private label met een record score van 8,65. In het Okura Hotel in Amsterdam namen Ralph de Vries en Koen Smits namens de directie de trofeeën in ontvangst.

Group of Butchers dubbele winnaar Industriebutietrofee
Koen Smits en Ralph de Vries met de twee Industriebutietrofeeën. Foto: Koos Groenewold

De onderscheiding, die door de Nederlandse foodretail en supermarkten wordt uitgereikt aan hun beste fabrikanten, is gebaseerd op een onderzoek onder handel en industrie. Het onderzoek wordt uitgevoerd door EFMI Business School en Symphony IRI en beoordeelt meer dan negentig fabrikanten op drie criteria: accountmanagement, trademarketing en supply-chainmanagement.

Assortimentsgroep

De drie best presterende fabrikanten van een assortimentsgroep worden genomineerd voor een categorietrofee en daarnaast is er een overall prijs voor de best presterende private-labelleverancier.

Totale herpositionering

Voor Group of Butchers (het voormalige DGS Group), dat 2015 begon met een totale herpositionering, zijn de trofeeën een extra kickstarter voor een veelbelovend jaar. ‘Deze prijs is voor ons team dat dag en nacht klaar staat om de mooiste producten te maken, tevens is deze prijs ook zeker voor het hele back office team. We zijn trots op onze medewerkers en het is mooi om samen met hen deze waardering te krijgen van onze klanten’, aldus Koen Smits en Ralph de Vries.

Reageer op dit artikel