nieuws

Zwanenberg UK verwerft meerderheidsbelang in Britse vleesproducent

Industrienieuws

Zwanenberg Food UK Ltd, een dochteronderneming van Zwanenberg Food Group BV, heeft een meerderheidsbelang verworven in Malton Foods Ltd, dat actief is onder de handelsnaam Westlers Foods en gevestigd in Amotherby, Yorkshire.

Zwanenberg UK verwerft meerderheidsbelang in Britse vleesproducent

Westlers heeft een omzet van circa GBP 25 miljoen,  bestaat al meer dan vijftig jaar en richt zich zowel op de foodservice- als de retailmarkt.  Het bedrijf produceert hot dogs, hamburgers, kant-en-klaarmaaltijden en Mexicaanse snacks voor de foodservice. Daarnaast produceert Westlers diverse vleesproducten en –conserven voor de retail, zowel eigen merken als private label.


Met 1.600 medewerkers en een omzet van circa € 350 miljoen (2012) behoort Zwanenberg Food Group tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren en vleesconserven.  Zwanenberg beschikt over eigen productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Reageer op dit artikel