nieuws

Van Rooi Meat breidt uit

Industrienieuws

Van Rooi Meat gaat uitbreiden. Meerdere werkzaamheden vinden in de toekomst onder één dak plaats. Van slachten tot uitsnijden en van uitbenen tot verpakken en invriezen.

Van Rooi Meat breidt uit

Na de bouw van een moderne slachterij in Helmond in 2007, vindt het bedrijf het nu tijd om in Helmond uit te breiden met productie- en voorverpakkingslijnen, een inpakruimte en een vrieshuis met 10.000 ton opslagcapaciteit. De vloeroppervlakte wordt in totaal met ruim 50.000 m2 uitgebreid.

Om het perceel zo optimaal mogelijk te benutten, is er ook een aangrenzend stuk grond gekocht voor de bouw van een parkeergarage met meer dan vierhonderd parkeerplaatsen. Naast het slachten en uitsnijden wordt het vlees straks ook verder uitgebeend en verwerkt voor retail. Van Rooi Meat verwacht in september volgend jaar klaar te zijn met de bouwwerkzaamheden.

Reageer op dit artikel