nieuws

VanDrie scoort hoog met MVO-beleid

Industrienieuws

De VanDrie Group heeft met haar vijfde rapportage over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) opnieuw een hogere score behaald in de Transparantiebenchmark van het Ministerie van Economische Zaken (EZ).

VanDrie scoort hoog met MVO-beleid

Daarmee is de VanDrie Group het hoogst genoteerde familiebedrijf in agribusiness. Henny Swinkels, directeur Corporate Affairs: ‘Wij nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Transparante communicatie over de initiatieven en dilemma’s zijn daarbij voor ons essentieel. We zijn dan ook gelukkig met deze waardering voor ons Maatschappelijk Jaarverslag.’

VanDrie wil nog verder met het ontwikkelen van het MVO-beleid. ‘We blijven onze gehele keten verduurzamen door in iedere schakel van de keten stappen te zetten.’ Het is het derde jaar op rij dat VanDrie Group als hoogst genoteerd familiebedrijf uit de agribusiness in de Transparantiebenchmark opgenomen is.

De Transparantiebenchmark wordt ieder jaar uitgereikt en is een onderzoek van het Ministerie van EZ  naar de kwalitatieve en kwantitatieve ontwikkeling van maatschappelijke verslaggeving onder de grootste ondernemingen van Nederland.

Reageer op dit artikel