nieuws

Rectificatie: prijzen Slavakto vakwedstrijden

Industrienieuws

DOETINCHEM – In tegenstelling tot berichtgeving in Vleesmagazine (uitgave juni – nummer 6) ontvangen enkel de ‘Rubriekskampioenen’ van de ambachtelijke vakwedstrijden tijdens de Slavakto een marketingpakket bestaande uit een persbericht, advertentie en spandoek.

 

DOETINCHEM – In tegenstelling tot berichtgeving in Vleesmagazine (uitgave juni – nummer 6) ontvangen enkel de ‘Rubriekskampioenen’ van de ambachtelijke vakwedstrijden tijdens de Slavakto een marketingpakket bestaande uit een persbericht, advertentie en spandoek.

Vleesmagazine meldde deze maand dat de promotiepakketten worden uitgereikt, aan iedere deelnemer die met een van zijn producten het predicaat ‘Goud’ behaalt. Dat is dus niet het geval.

De ‘Algemeen Internationaal Slavaktokampioen’ krijgt een uitgebreider marketingpakket en een reis naar Italië aangeboden. Voor de junioren (‘Rubrieksjuniorenkampioenen’ en ‘Internationaal Slavakto Juniorenkampioen’) worden speciale prijzen beschikbaar gesteld. 

Inschrijven kan op www.slavakto.nl.

Lees ook:


Kookplein SVO op Slavakto


Slavakto opent inschrijving industriële productkeuring


Slavakto op facebookInschrijving Slavakto-wedstrijden geopend


Slavakto: meer dan 5.000 m2 verhuurd

Gouden Slagersring ook in 2012


Slavakto helpt Noordelijke Slagers Manifestatie

Reageer op dit artikel