nieuws

Kookplein SVO op Slavakto

Industrienieuws

UTRECHT – SVO presenteert tijdens de Slavakto vier kookeilanden waar KOOKkunst wedstrijden worden gehouden. Van maandag 17 tot en met woensdag 19 september 2012 vindt in de Jaarbeurs te Utrecht de Slavakto beurs plaats.

 

UTRECHT –  SVO presenteert tijdens de Slavakto vier kookeilanden waar KOOKkunst wedstrijden worden gehouden. Van maandag 17 tot en met woensdag 19 september 2012 vindt in de Jaarbeurs te Utrecht de Slavakto beurs plaats.

Het programma van SVO tijdens de Slavakto 2012 staat in het teken van ambacht en vakmanschap. Iedereen uit de slagersbranche kan hieraan meedoen. Inschrijven kan tot uiterlijk 10 augustus via het inschrijfformulier op www.svo.nl. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij binnen 45 minuten een resultaat neerzetten. Zij worden onder andere beoordeeld op creativiteit, innovativiteit en balans in smaken.

Demonstraties van topkoks
Bezoekers kunnen zich tijdens hun standbezoek laten inspireren door demonstraties van  topkoks met speciaal vlees als ‘Dry age’, ‘Scotch Beef’ en ‘Veluws rund’.

Worstmakerij
Op het Young Professionalsplein organiseert SVO onder begeleiding van slagerij-adviseur Paul van Trigt een ambachtelijke worstmakerij, waar de gehele dag demonstraties en workshops plaatsvinden.

De stand van SVO bevindt zich in Hal 1, stand D120 (vlakbij het Slavaktoplein) en de worstmakerij op stand D146. Het uitgebreide beursprogramma en informatie over de kookwedstrijden is terug te vinden op: www.svo.nl.

Lees ook:

Slavakto opent inschrijving industriële productkeuring


Slavakto op facebookInschrijving Slavakto-wedstrijden geopend


Slavakto: meer dan 5.000 m2 verhuurd

Gouden Slagersring ook in 2012


Slavakto helpt Noordelijke Slagers Manifestatie

Reageer op dit artikel