nieuws

Jan Zandbergen wint FD Gazellen Award

Industrienieuws

Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat groeit snel. De wereldspeler in vlees heeft een FD Gazelle Award ontvangen.

Jan Zandbergen wint FD Gazellen Award

Jaarlijks organiseert het Financieel Dagblad de FD Gazellen Awards. Hierbij draait het om de snelst groeiende bedrijven in Nederland, gerangschikt per regio en bedrijfsgrootte. In de verschillende categorieën haalden dit jaar totaal 350 ondernemingen een award binnen. Jan Zandbergen B.V. is er daar een van. Binnen de provincie Utrecht neemt Jan Zandbergen B.V. in de categorie grote bedrijven de tweede plaats in met een groei van 81%. Het hoofdcriterium om in aanmerking te komen voor een FD Gazelle is het realiseren van een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. Daarnaast moeten ondernemingen een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. Deze beoordeling door het Financieel Dagblad gebeurt in samenwerking met o.a. Graydon en ABN AMRO.


Bevestiging

Peter-Paul Zandbergen, directeur en eigenaar Jan Zandbergen B.V., geeft aan trots te zijn op deze prestatie. ‘Het is een mooie bevestiging van de weg die we zijn ingeslagen. We hebben de laatste jaren duidelijk de klant centraal gezet en het productenpakket uitgebreid. Onze groei en de positieve beoordeling van FD Gazelle maakt duidelijk dat we een gezonde en sterke partner zijn en het is een compliment aan al onze medewerkers.’


Jan Zandbergen B.V. is een wereldspeler in de markt voor vlees en vleesproducten. Vanuit de hele wereld importeert het hoogwaardig vlees, zoals rundvlees uit Zuid-Amerika en Australië, kalfs- en varkensvlees uit de eigen Europese thuismarkten, kipproducten uit Zuid Amerika, Azië en Europa en lamsvlees uit Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika. Daarnaast speelt het bedrijf in op trends en ontwikkelingen in de sector en heeft het de product-, markt- en technologische kennis in huis om producten te ontwikkelen die passen bij de uitstraling of bedrijfsprocessen van de klant. Jan Zandbergen B.V. levert aan de industrie, foodservice en retail. Voor meer informatie over het bedrijf, zie www.janzandbergen.nl.

Reageer op dit artikel