nieuws

Dijksma herkent zich niet in Franse kritiek

Industrienieuws

Dat Nederland in gebreke zou blijven met het uitwisselen van informatie over onderzoeken naar fraude met vlees, komt voor staatssecretaris Sharon Dijksma (Economische Zaken) als een verrassing.

Dijksma herkent zich niet in Franse kritiek

Nederland herkent zich niet in het beeld, laat Dijksma weten in reactie op de geluiden uit Frankrijk. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft regelmatig contact over de onderzoeken met andere Europese landen zoals Frankrijk. Op 11 en 12 maart bezocht een Nederlandse delegatie Frankrijk om de kennis van dat moment uit te wisselen met Franse autoriteiten. Er is toen ook gesproken over uit Groot-Brittannië afkomstig schapenvlees, aldus het ministerie van Economische Zaken.

 

Lees ook:

‘Nederland spil in paardenvleesschandaal’

Reageer op dit artikel