nieuws

Compaxo moet brandveiliger

Industrienieuws

ZEVENAAR – Slachterij Compaxo in Zevenaar moet over anderhalf jaar voldoen aan alle regels voor brandveiligheid. De gemeente heeft het bedrijf laten weten niet bereid zijn om de teugels te laten vieren.

ZEVENAAR – Slachterij Compaxo in Zevenaar moet over anderhalf jaar voldoen aan alle regels voor brandveiligheid. De gemeente heeft het bedrijf laten weten niet bereid zijn om de teugels te laten vieren.

In het gebouw aan de Edisonstraat is het niet eenvoudig om aan alle eisen te voldoen. Zo is het niet of nauwelijks mogelijk het bedrijfsgebouw met brandwerende deuren in compartimenten te delen. Ook de aanleg van een sprinklerinstallatie gaat niet makkelijk.

Desondanks wil Zevenaar de eisen niet versoepelen, zo is het bedrijf gemeld.

 

Reageer op dit artikel