nieuws

Zwanenberg en Lupack weg uit super

Industrienieuws

ALMELO – Zwanenberg Food Group stopt aan het einde van het jaar met het verkopen van de merken Zwanenberg en Lupack in de supermarkt.

Zwanenberg en Lupack weg uit super

ALMELO – Zwanenberg Food Group stopt aan het einde van het jaar met het verkopen van de merken Zwanenberg en Lupack in de supermarkt.

Dat meldenVMT en Distrifood. In de business-to-business-kanalen zullen de merken nog wel verkrijgbaar blijven. In de supermarkt zal Zwanenberg alles zetten op het merk Kips, een sterker merk dan Lupack nu nog vooral bekend van de leverworst. Zwanenberg wordt gezien als meer een business-to-businessmerk.

‘Kips is een sterk merk en dat willen we verder versterken. Je kunt als één merk op meer plekken in de markt aanwezig zijn, waardoor het aantal contactmomenten met consumenten toeneemt’, aldus brand manager Kips Germa Olthof. Waar nodig gaat de leverancier recepturen aanpassen.
 

Reageer op dit artikel