nieuws

Zwanenberg brengt slicing onder in Aalsmeer

Industrienieuws

ALMELO – De sterk groeiende slicingactiviteiten van Zwanenberg Food Group in ‘s-Gravenzande (Kraak-Vers) en Borne verhuizen in de loop van 2012 naar zusterbedrijf Zwanenberg Slicing in Aalsmeer, dat daartoe zal worden uitgebreid.

Zwanenberg brengt slicing onder in Aalsmeer

ALMELO – De sterk groeiende slicingactiviteiten van Zwanenberg Food Group in ’s-Gravenzande (Kraak-Vers) en Borne verhuizen in de loop van 2012 naar zusterbedrijf Zwanenberg Slicing in Aalsmeer, dat daartoe zal worden uitgebreid.

Door de slicingactiviteiten op één locatie onder te brengen, verwacht Zwanenberg aanzienlijke efficiencywinst te realiseren. Alle medewerkers is een betrekking aangeboden in de vestiging in Aalsmeer.

Groei
Algemeen directeur Ronald Lotgerink: ‘Deze stap is noodzakelijk als gevolg van de onstuimige groei van ons full-serviceassortiment dagvers. Kraak-Vers en Borne zijn daardoor uit hun jasje gegroeid. Het onderbrengen van onze slicingactiviteiten op één locatie heeft grote voordelen op het gebied van logistieke en productie-efficiency.’

In Aalsmeer worden alle soorten vleeswaren gesneden en verpakt voor de foodservicemarkt (onder andere institutionele catering voor bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen) en de retail. Om onderdak te kunnen bieden aan alle slicingactiviteiten, zal de Aalsmeerse vestiging worden uitgebreid.

 

Reageer op dit artikel