nieuws

Zwanenberg breidt HPP-assortiment uit

Industrienieuws

NIEUWVEEN – Zwanenberg Food Group breidt zijn assortiment van vleeswaren uit die door middel van High Pressure Processing (HPP) geproduceerd zijn.

NIEUWVEEN – Zwanenberg Food Group breidt zijn assortiment van vleeswaren uit die door middel van High Pressure Processing (HPP) geproduceerd zijn.

De HPP-technologie zorgt er voor dat minder conserverende stoffen nodig zijn om vleeswaren veilig en goed houdbaar te maken. Eerder dit jaar was Filet Americain Naturel het eerste product van Zwanenberg dat HPP-geproduceerd op de markt werd gebracht.

Door de positieve reacties is het assortiment nu uitgebreid met de Filet Americain smaakvarianten Pesto, Peper en Martino. Ook zijn Saksische leverworst en Likkepot met HPP geproduceerd. Alle producten dragen het IKB-logo.
 

Reageer op dit artikel