nieuws

Zin en onzin over voedsel en voeding

Industrienieuws

Auteurs boek 'Zin en onzin over voedsel en voeding'. Links: Tiny van Boekel, rechts: Pieter WalstraWAGENINGEN – Er wordt veel onzinnigs gezegd en geschreven over voedsel en voeding. Auteurs professors Pieter Walstra en Tiny van Boekel scheiden wat dit betreft het kaf van het koren in hun nieuwe boek ‘De zin en onzin over voedsel en voeding’.

De auteurs zetten in dit boek de feiten op een rij. Ze beschrijven de complexiteit van de huidige voedselproductie en brengen de meest relevante zaken op het gebied van voedsel en voeding met elkaar in verband.

Het boek is geschreven voor de leek geïnteresseerd in voedsel en voeding, studenten diëtetiek, voeding en levensmiddelentechnologie, beleidsmakers op het gebied van voedsel en voeding en journalisten.

Pieter Walstra is emeritus hoogleraar en Tiny van Boekel is hoogleraar aan Wageningen Universiteit, allebei in het vakgebied levensmiddelentechnologie. Beiden hebben een grote interesse in de bredere context van het vakgebied en hebben dit actief uitgedragen in onderwijs, onderzoek en in contacten met de maatschappij.

Het boek kost 25 euro en is te bestellen bij Wageningen Academic Publishers, onder de ISBN nummers: 90-8686-009-5 of 978-90-8686-009-8.

Lees ook:
Naslagwerk voedselveiligheid in bedrijf
Nieuw boek zuiveltechnologie (auteur P. Walstra)

Reageer op dit artikel