nieuws

Worstgids nu als app

Industrienieuws

AMSTERDAM – De Supermarktworstgids van culinair blogger Meneer Wateetons is nu als app te krijgen voor Android-telefoons.

Worstgids nu als app

AMSTERDAM – De Supermarktworstgids van culinair blogger Meneer Wateetons is nu als app te krijgen voor Android-telefoons.

In het boek ‘Over Worst’ dat vorig jaar verscheen kwam een fors deel van de worsten in de supermarkt er bekaaid af, meldt LevensmiddelenKrant. Met de app kan een consument zien wat de jury, bestaande uit slagers, professioneel worstenmakers en culinair journalisten van de smaak, samenstelling en uiterlijk van de worst vindt.

Geen enkele supermarktketen heeft destijds meegewerkt aan het onderzoek. Een fors deel van de 170 onderzochte worsten kreeg slechts één van de vijf sterren. Welke supermarkt de beste worst verkoopt is volgens het onderzoek niet te zeggen. Elke formule verkoopt goede en slechte worsten.

Lees ook:
Slagersgeheimen ontrafeld in worstenboek

 

Reageer op dit artikel