nieuws

Weidenaar levert rundvlees aan Spar

Industrienieuws

DOKKUM – Vleesbedrijf Weidenaar in Dokkum heeft een groter contract binnengehaald voor de belevering van supermarktketen Spar.

Weidenaar levert rundvlees aan Spar

DOKKUM – Vleesbedrijf Weidenaar in Dokkum heeft een groter contract binnengehaald voor de belevering van supermarktketen Spar.

‘Weidenaar voorzag Spar al van een aantal regionale vleesspecialiteiten en de levering van ambachtelijk rundvlees is de volgende stap om van Spar nog meer de buurtwinkel voor dagelijks gemak te maken’, aldus Sjaak Kranendonk algemeen directeur van Spar in het Friesch Dagblad.

Vanaf juni ligt er naast de specialiteiten ook rundvlees van Weidenaar in de ruim vierhonderd buurtsupermarkten van Spar en Attent in Nederland. Door het binnenhalen van de opdracht van Spar en verwachte contracten met andere afnemers gaat Weidenaar de slagerij sneller uitbreiden dan oorspronkelijk de bedoeling was. Het pand wordt deze zomer uitgebreid met achthonderd vierkante meter tot 2800 vierkante meter. 

Komende dinsdag wordt de eerste paal geslagen voor de uitbreiding van het bedrijfspand in Dokkum. Weidenaar is gevestigd op bedrijventerrein de Hogedijken. 

Foto: Lieuwe Weidenaar zwaait sinds 1 december 2011 de scepter bij Weidenaar

Lees ook:
Nieuwe generaties aan het roer bij Weidenaar
 

 

Reageer op dit artikel