nieuws

Weblog: Ik eet geen vlees meer (6)

Industrienieuws

DOETINCHEM – Ik krijg steun uit alle hoeken. Zelfs dé organisatie die opkomt voor de belangen van de vee- en vleesindustrie helpt mij in mijn vegetarische experiment. De PVE heeft de kok van het restaurant waar wij vorige week een nieuwjaarslunch hadden vegetarische hapjes laten maken. Alleen voor mij!

Weblog: Ik eet geen vlees meer (6)

DOETINCHEM – Ik krijg steun uit alle hoeken. Zelfs dé organisatie die opkomt voor de belangen van de vee- en vleesindustrie helpt mij in mijn vegetarische experiment. De PVE heeft de kok van het restaurant waar wij vorige week een nieuwjaarslunch hadden vegetarische hapjes laten maken. Alleen voor mij!

Ik moet daarom als eerste een grote pluim uitdelen aan de PVE. Een compliment ook voor de kok van restaurant De Sniep in Zoetermeer, die mij niet heeft afgescheept met laffe groentenburgers of smakeloze tofuworstjes, maar mij heerlijke en creatieve hapjes voorzette.

Klik hieronder om verder te lezen:
Over jaloezie, Farizeeërs, misselijk zijn en een dilemma

Reageer op dit artikel